Over ons

KEDA BV Exotic plants is een kwekerij en leverancier van tropische planten voor tuin, terras en indoor.

Het bedrijf is ontstaan uit de kennis van een hoveniersbedrijf, de inkoop van natuursteen vanuit de hele wereld en de passie voor exotische planten. Door deze combinatie aan ervaring en ideeën , is het idee ontstaan om planten aan te bieden welke het vakantiegevoel aan huis brengt.

Een groot assortiment wordt in Nederland gezaaid en vermeerderd, waardoor veel van deze planten beter bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

Omdat de hobby uit de hand aan het groeien was, is in februari 2016 KEDA BV gestart met een eigen kwekerij en per voorjaar 2017 met de website. Door de eigen kweek van zeer unieke planten en door eigen directe inkoop in Italië, Spanje, Portugal  maar ook Polen etc. kunnen we een zeer uitgebreid assortiment exclusieve planten aanbieden tegen interessante prijzen.

Het programma bestaat uit o.a. Agaves, Aloe, Palmen, Yucca’s, Cactussen, veredelde Cedrus, Pinus, Ginkgo, kuipplanten en nog veel meer.

Vanaf medio 2017 wordt het bedrijf verplaatst naar een nieuwe en grotere locatie. Hier komt een plantencentrum, showtuin met woestijnplanten, kwekerij en koffiehoek bij elkaar.

U kunt de planten dan zelf uitzoeken en direct meenemen.


De openingstijden tuincentrum Ospel: 

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 - 18.00 uur
  • zaterdag 09.00 - 17.00 uur
  • zondag: 11.00 - 17.00 uur

KEDA BV Exotic Plants
Waatskamp 150
6035 BV Ospel